تجهیزات آَشپزخانه صنعتی
شرکت تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی فوماک تجهیز عرضه کننده تمامی لوازم مورد استفاده در این صنعت میباشد. تهیه این تجهیزات دغدغه افرادی است که قصد راه اندازی رستوران ، فست فود و انواع مدل غذاخوری را دارند.
فوماک تجهیز با 15 سال سابقه در زمینه طراحی ، ساخت و تجهیز آشپزخانه های صنعتی و تجهیز تعداد قابل توجهی کیترینگ های بزرگ فعالیت میکند.
ویژگی های کلیدی طراحی آشپزخانه صنعتی
- یکی از بارزترین ویژگی های آشپزخانه صنعتی، فضای باز و سقف بلند است.
- نکات و ترفند های ساده میتوانند سبک صنعتی را به فضای آشپزخانه اضافه کنند.
- استفاده از لوازم استاندارد با ایمنی بالا برای همه محیط های کاری واجب است.
آشپزخانه های صنعتی زمانی که به درستی طراحی و اجرا شوند، میتوانند بیانیه بزرگی داشته باشند.
گاز ، یخچال ، عود ، کابینت ها و وسایل پرکاربرد دیگر یک آشپزخانه صنعتی کارآمد را تشکیل میدهند.
طیف گسترده ای از آشپزخانه های تجاری و صنعتی را فوماک تجهیز ارائه میدهد که به طور ایده آل برای برآورده کردن نیازهای هر سرآشپز و روش های پخت آن ها مناسب است.
تمام لوازم به کار برده شده برای تجهیز یک اشپزخانه از نظر کیفیت، بهداشت و ایمنی به دقت طراحی شده اند.
طراحی دستگاه ها مبتنی بر قابلیت سهولت در استفاده، زیبایی شناسی و نوآوری فنی است که هرگونه نیازهای یک سرآشپز را برآورده میکند.
توزیع
لوازم تجاری و تجهیزات صنعتی دارای طیف گسترده ای از محصولات است که نیاز تمام متخصصان کترینگ از تهیه و تولید غذا تا توزیع را پوشش میدهد.
خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، پخت و پز ، نظافت و سایر موارد را در آشپزخانه ها ساده میکند.
سرمایه گذاری در صنعت
سرمایه گذاری در تجهیزات آشپزخانه صنعتی یک ضرورت برای انجام هر خدمات غذایی میباشد که آیتم های داغ ارائه میدهد.
گاه شامل تعداد انگشت شماری از اقلام منو در یک غذاخوری تخصصی یا انواع گزینه های غذایی ارائه شده در طول روز باشد.
آشپزخانه های کارامد و کارافرینان موفق میتوانند اهمیت سرمایه گذاری در لوازم آشپزخانه های تجازی را تایید کنند.
که میتواند قادر به انجام عملیاتی بالاتر برای کمک به اپراتور ها در براورده کردن تقاضای مشتری در ساعات اوج مصرف باشد.
نوع تجهیزاتی که نیاز دارید بستگی به منوی شما دارد. اگرچه اکثر تجهیزات برای بیش از یک روش پخت طراحی میشوند.
حداکثر بهره برداری
پیش از تجهیز آشپزخانه خود باید بدانید که درحال تهیه چه نوع غذایی هستید. باید بدانید چه مقدار فضا برای آشپزخانه شما در دسترس است.
در نظر داشته باشید که ممکن است کدام لوازم جانبی و قطعات جایگزین به شما کمک کند از آشپزخانه خود بیشترین بهره را ببرید.